Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spricka där natten väller fram

Vilka som drabbas är slumpmässigt
ditt bröst fylls sakta av skymning
de svarta vattnen, tuggmotståndet
att gapa utan att det kommer några ord
och hjärtat en hare, darrande skrämt
droppar av regn i pälsen
reservoarpennans spets mot pupillen
det är bläcket som stelnar
koagulerar till bränd koppar
vi dricker beskt te och väntar
på att de ska berätta
något om sorgens spets
om törnen och obsidiansvarta pilar




Fri vers av Grävling
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-06 20:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Berörande
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling