Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du inte känslan?


Jag har ju känslan.

Moralen och etiken.

Och kraften.

Att gå rakt ut.

I ett fjärde känslomässigt.

Atomvapenkrig.


Jag är ju ändå alltid kackerlackan.

Som tar mig ut på andra sidan.

Bränd och svedd.

Kränkt.


Så.


Jag skall fan tatuera mig igen.

Som ytterligare ett märkligt ärr i livet.


Så som min sons nya tatuering.

Den är ju så klockren.


På honom.

Med sin moral och etik.


Jag.


Förstår honom precis.


Är så stolt.


Över hans motiv.


Jag förstår känslan.







Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-04-06 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP