Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten sängkammarhemlis

Smakar dig
Min kärlek

Får dig att växa
Fylla mitt hålrum

Leker

Följer värmen

Som i kaskad

Fuktar min strupe




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-06 22:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livets fina!
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish