Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den magi vi skapar

Kroppen tänder
På de ärliga varma
Toner
Som musiken skapar
Tankar glider in i vakna drömmar
Där är vi nakna
Och i gränslandet till vår verklighet
Rider vi sakta in
Varandras rytmer
Låter vår uppriktiga kåthet
Släppa alla tyglar

Du gör
Mig
Galen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-07 00:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En varm och fin text :)
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish