Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Varför ska man känna längtan när hoppet inte finns
Varför ska man känna saknad när man nästan inte minns
Varför ska man tro när man trolöst blir bemött
Varför ska man dö när man levt och blivit född
Varför ska man grubbla så att sömnen flyr åstad
Varför kan man inte bara sova och vara glad?




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-07 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP