Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln


bebis bomull
på en himmel av guld stänkt rubin

små små sockervadd
små små tankar
om oss

vi tittar upp
vi tittar djupt
låter det tysta flyta till ytan

i en konversation
med himla får

vallas bekymren ut i
fält av glömska




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-07 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta