Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt vandraren


Natt vandraren på en stig mellan stjärnorna.
Låter lyktan i handen visa vägen.

En gäspning kommer loss från tid till tid.
En toffla av röd stickad bomull kan försvinna.

Vår gamle vandrare är en söt liten figur.
Gjord av barn drömmar och månljus.




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-07 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta