Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en soffa

 

 

I soffan bak sängen

du och jag

ej menade för stunden

 men i drömmarna

kan allt bli sant!

 

Ingen behöver veta

för ingen kan det förstå

att kärlek aldrig behöver vara bunden

utan endast ske 

i ett ögonblick av lycka!

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-07 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP