Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmara

Min skyddsängel hon
med svarta vingar
sveddes i helvetets eld

hänger i fönstret
med ett gammalt snöre
kroppen genomborrad
av sorgens pilar

Till min morgonglädje lyser
gatljusens ljus som hopp
stjärnegnistrande
ur kroppens sargade trasor

Nattvind krossade fönsterrutan

© Bosse 7 april 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-07 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten