Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräftgång

Är det för jag 

mår så dåligt

som jag kritiserar andra

 

Är det för att 

jag känner mig så liten 

som jag förminskar andra

 

Är det för att 

jag känner sig så arg

som jag vill förstöra för andra

 

Är det för att

jag känner mig så hatad

som jag hatar andra

 

Är det bara i bekräftelsen

av det gemensamma onda

det går att hitta en gemenskap

som håller måttet

 

Skall vi alla 

singla ned 

som spån

mot livets botten

och vara kvar där länge

innan det blir dags

för att ta det första steget

mot den gemensamma lyckan




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-07 05:30



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja - livets botten måste några av oss nå för att gå under eller ett fäste få
2019-04-07

  cilax VIP
fin
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP