Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-23


djungelns lag



vad slutet är ser inte skuggorna

spanar utanför dörren

ser ut i det blå

drar dit vindarna går

Bland strandgräsets grönska

finner vi rofylld glömska

blundar mot din arm

kärleken håller mig varm


*

Kommentar djungelns lag

ULJO "gillar bilden till denna utomordentliga text"
2017-05-23




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2019-04-07 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP