Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://nordicwords.home.blog


Interaktion (se mig)

Vi är alla akademiker
Överflödiga i utbildningsinflationen
Höga på överdoserade egotrippar
Utan personligheter eller orginella intressen
Ett folk av vitkalkade gravar
---
Jag dämpar min träningsnarkomani
Med bänkpress
Och ber för döda vänners mödrar
Medan folk hävdar sig på facebook
Som ekon i ihåliga statyer
De jagar uppmärksamhet att slå i sig i armarna
Som statuskanyler
---
Min far bor i höghusen
Vi har inte setts på femton år
Förutom i det ständiga hat
Vi delar som vi delar genetiken
Han fick fick ett barn
Jag fick två
Han skrev dikter
Jag skriver bättre




Fri vers av ScandinavianDrifter
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-07 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter