Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

Någon som ryckts bort ur ditt liv
Som inte finns här med oss mera
Kanske en tragisk olycka det var
Spelar ingen roll vad som hände

Saknaden kan inte beskrivas i ord
För någon får aldrig vara nära igen
Borrades ett hål i någons hjärtan
Någon som var framtidens stora hopp

Någons svar på livets stora gåta
Så var du på ditt eget lilla sätt
Stack ut stort bland dom andra
En udda liten fågel så att säga

Nu en sten bland alla dom andra
Tänk allt du inte då han berätta
Stoltheten du verkligen kände
Hur verkligen du älskade denna någon

Livet är verkligen mycket skört
På bara en dag kan din värld raseras
Sorgen någon alltid kommer att bära
Någon kanske aldrig kommer att förstå





Bunden vers av Lidde
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-07 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde