Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje år träder de fram på livets scen

Nu äntligen är min vår kommen
kan höra fiskmåsarna sjunga
deras sång är ett tecken på det
varje år träder de fram på livets scen
ropar ut att nu är våren här
mitt hjärta ler stort åt deras musik
utan dem ingen riktig sommar
de förgyller min tid under solens
varma strålar och över havets
glittriga oändliga vatten
vingar som glimmar
horisontens vita segel
doft av frihet!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-07 09:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt tillstånd.
2019-04-08

  Kungskobran VIP
Fiskmåsar kan vara skränigt påfrestanande och aggresiva, men vårens ankomst indikerar dom verkligen
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP