Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

Jag flyr, jag flyr till en annan sfär
den mening jag söker finns där,
där alla våndor fördrivits.

Där har jag min kropp,
där har jag min själ.
I tidslöst förlopp
ett vakuum jag stjäl
för ord som ännu ej skrivits.

Min sfär saknar himmelsk mening,
men rymdens och djupens rening
ger rätt perspektiv på varat.

Och finner jag ord
med tanke och sans
är min lycka gjord
någon annanstans,
där lugn och frid finns bevarat.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-07 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström