Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga idéer

jag får en idé till en dikt på natten
jag tänker bara att den minns jag ju
och så somnar jag om
på morgonen minns jag ingenting

jag får en idé till en dikt på natten
jag stiger upp och skriver ner den
på morgonen tittar jag på den
och fattar inte hur jag kunde tycka
att den var värd att skrivas ner




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-07 10:04



Bookmark and Share


  AKT VIP
Ibland så...
2019-04-08

  Kungskobran VIP
Många uppslag till uppfinningar har jag vaknat upp till på natten och snabbt tecknat ner annars skulle de ha varit borta på morgonen.
Några har faktiskt lett till patent
2019-04-07

  Språk, hjärna!
Jo, det har hänt mig många gånger. Jag har fått både film- och bokmanus på natten som visat sig vara skrattretande på morgonen.
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP