Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längtan och saknad

Mitt hjärta längtar efter dig
så ofta ropar det ditt namn Daniel
saknaden finns där allltid
min kärlek håller ett fast tag
omkring dig och aldrig släpper
jag taget om dig mitt barn
min kärlekslåga brinner 24/7
ingen kan släcka den
den är evigt glödande
oavsett det långa avståndet
Amerika och Sverige
är vi nära varandra
kärlekens band
flätar oss samman






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-07 11:00



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et flot digt. Jeg føler selv på samme måde for en person, som jeg gerne vil kende her i livet, så jeg kan let relatere til det med venlig hilsen Klaus
2019-04-08

  Bibbi VIP
Här kan jag instämma.
Just 24.7 får jag träffa min Daniel i USA.
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP