Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt kärleksbrev till Lars Lerin

Du är så vackert ödmjuk
hela din utstrålning lyser
varm som solens strålar
fylls de i dina steg där du går
du sprider ömhet respekt
din blick talar så milt så
förstående så empatisk
ditt sätt visar verkligen på
hur man ska uppföra sig
du smittar av dig på mig
jag har förälskat mig i dig
du har berört djupet av min själ
du har fått en plats i mitt hjärta
om du vore fri utan någon vid din sida
då skulle jag fånga in dig
i min kärlekshåv och vårda dig
ömt som en fjäril..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-07 12:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande vackert.
2019-04-08

  Kungskobran VIP
Så fint skrivet om denna kärleksfulla man
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP