Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som händer

 

 

upprymd stod hon framför

fast hon var inte estradör

 

snart skulle det ske

det hon skulle se

 

ett ögonblick av lycka

vad skulle hon tycka

 

hemma hon skulle notera

vad som var bra med mera

 

nu! nu tog det fart med elden

hon hade inte med föräldern

 

så hon älskade lågornas dans

det var det bästa som fanns

 

när elden falnat ner till glöd

kändes det som hon var död

 

kvar fanns bara vemod

av elden inget återstod

 

bort i natten hon gick

hon hade fått sin kick

 

det var hennes hemliga ide'

"fire walk with me"

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-07 12:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Take a walk on the wild side ......
2019-04-08

  Bodingen VIP
"fire walk with me", Twin Peaks
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP