Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårglädje

 

En dold koltrasts klara toner sjunger vår i hjärtat

Blåsippor färgar skogsgläntan i öppen glädje

Med ansktet vänt mot solen

faller skuggorna bakom

Värmen bara 

är

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-07 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP