Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019-04-03


Nånting utanför ramarna

 

Jag är inte en Smart-tv längre
Inte en app,
Jag är inte tv-seriermaraton längre
Jag är inte dansa framför spegeln
Lipa med tungan selfies
Jag är inte svära i korsdrag
Jag är inte skratta bara för att
Jag är inte spontanitet
Jag är inte thaiboxning
Jag är inte Du och jag längre

 

 

Jag är en sprucken mobilskärm
en fläskläpp
Jag är en trasig pensel
Jag är ishalka, sladd med bilen
Jag är sista bussen
Jag är ett fylle-sms
Jag är mitt eget misstag

 

 

Jag är inte "ensam är stark"
Inte lyckligare än olycklig kärlek

 

 


Jag är inte mig själv längre
Jag har slutat bli mig själv
Att vara på väg nånstans

Jag har börjat gå baklänges
Ta genvägar
och hamnat på villovägar
Jag är inte mig själv längre

 

 

 

Jag är bara NÅT utanför ramarna
Anonym

 

 

 

 

Jag är "Think outside the box"

 

 

 

Stuck in reverse

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-07 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP