Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synonym för feministiskt idealsamhälle

 

Muttopi




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-07 13:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
*skratt* förstår inte varför. ;)
2019-04-07

    Sefarge VIP
Till "skämterskan"
nedan: Skrev i en
Mina första "utgivna"
dikter på det här
Stället om
"Slappotaskien"
Där kvinnorna
Övergav männen
I Guds namn. ..
Och fick en veritabel
Utskällnings kommentar
av en viss Mr.Z.
Eat that. ..eller?
;)


2019-04-07

  Öknens Ros VIP
Vad kallar man ett manligt dito?
Kuk-i-stan, Pittomania...
Äh, bara skämtar lite. ;)
2019-04-07

    Sefarge VIP
Haa. ..
Muttopia
Nästa!


2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP