Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnrumpor

Vi systrar
möts en gång om året
i maj

och leker

- barnrumpor
burna av vis
pensionär inom!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-07 15:16



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Lek och lär medans tid är! :)
2019-04-11

  Lars Hedlin
Så härligt :)
2019-04-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt! Precis så gör jag med en del vänner.
2019-04-08

  Kungskobran VIP
Leker helst med mina barnbarn, då blir jag barn på nytt
2019-04-08

  KattenKin VIP
Det låter befriande. :)
2019-04-07

  ULJO
Så härligt
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP