Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kan inte jag också få vara olycklig?

 

 

vem orkar skriva om snälla saker

det finns ju nästan inga orsaker

 

att om kärlek och trånad skriva

måste man ju praktik bedriva

 

det är ju rent förjordat att dikta

man får nästan med livet plikta

 

ack o vedermöda

jag skulle döda

 

för den perfekta dikten skapa

det skulle bli en riktig drapa

 

en känslostorm, ja en riktig orkan

om kärlek i en arabisk klan

 

med heta känslor i öde öken

och svartsjukans spöken

 

dramatik på högsta nivå

sånt vi gärna tittar på

 

lite naken hud är pikant

kanske av en suppleant

 

ja, tänk om man kunde få till det

skriva mörkt om detta livet

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-07 17:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Elegi-utopi?
2019-04-08

  Fulbergarn
Snyggt rimmat,
2019-04-08

  Mats Edin VIP
Intressant och galant
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP