Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storgatan blues

 

huva över skalle

stänga ute

ljud ljus 

allt

går inte

att stänga av

bruset inom

fyrverkerismällarna

bakom ögonlock

blicken

räknar  stensättningarnas mellanrum

gränser

att aldrig gå på

fobierna

människorna

hajarna

ormarna de djävla ormarna

äter levande barn

som blir till en boll

på ormkroppen

karma

för alla handväskor skor

arvssynden tänker jag

huvan mitt hem 

andningen varm

gatan tom

en skyltdocka

pockar på uppmärksamhet

 

jag vet

att någon

kommer att märka det

 

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 429 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-07 18:42



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark text
2019-04-08

  objekt3
jävlar
2019-04-08

  Annie b'larsson VIP
Jävligt bra sagt.
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö