Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händer!

Mina händer!
Har smekt och tröstat både barn och vuxna.
Torkat tårar.
Har lagat mat och bakat.
Mina händer har bett många böner.







Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-07 18:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om händernas betydelse i olika sammanhang!
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP