Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Han finns i verkligheten. Tänk om jag också skulle våga, kanske du också?


Ängel i sandaler

Jag har en ostämd gitarr
som blott vill spela i dur
försöker jag med moll
ja då blir den sur

Biter av sig en sträng
gjord av nylon
säger
där fick du ditt fån

Jag lägger upp mitt slitna gitarrfodral
när jag är törstig
eller blott kassan är skral
verksamheten är rätt banal

Våren är åter på väg
tar fram min gamla cykel
den känns lite seg
hoppas den håller till Sveg

Nej nu är det dags att ge sig iväg
skit samma om det blir Karlberg eller Sveg












Fri vers av Johan Strömstedt
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-07 19:00



Bookmark and Share


  Nic
Härlig tankeresa!
2019-04-27

  DavidM VIP
En förnimmelse av uppbrott, en start, en, fri rörelse med luften sköljandes över ansiktet. Fint förmedlat.
2019-04-11

  Niliboy
Mycket fyndigt å roligt!
2019-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som stimulerar tanke och känsla!
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt