Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


trophée

la sang de la vie c ?est prédestiné

l'abstrait de l’autre côté

Un monde que pas du sang Rouge

l'abstrait de l’autre côté

rouge c´mon coeur que qui frapp fort

c ?est prédestiné l'abstrait de l’autre côté

… .....

trophée

IMP




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av danne //
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-07 19:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Livets blod är förutbestämt
abstrakt på andra sidan"

Ja, kanske det
2019-04-11

  Fulbergarn
Fin bild
2019-04-07

    ej medlem längre
Fint Danne :) men texten förstår jag inte.. vill du översätta för mig?

2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //