Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS

Jag hör ljudet och mitt hjärta hoppar till
Jag blir nyfiken
Jag ler
Jag mår bra
Jag läser och blir glad
Jag skriver tillbaka med ett leende på läpparna

Jag försvinner snabbt in i mina drömmar
Vill att de ska bli sanna. Att de blir verklighet

Jag tar mig tillbaka till nuet
Vet att jag måste hejda mig
Men en strimma hopp finns fortfarande kvar
Det finns saker som gnager i mig
Svar som inte besvarat mina frågor

Någonstans vet jag att det inte kommer gå
Men jag ville så gärna
Jag ville så gärna få en ärlig chans

Ljudet kommer igen
Denna gång är det mer vemod i mig
Jag mår inte bra

Det bästa vore om ljudet aldrig kom åter
Att tystnaden får ta över
Lugnt och stilla

...




Fri vers av neasvea
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-07 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neasvea