Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En entonig ramsa att läsa enligt en sorgsen ton 'ta da ta da ta da ta da... Det ringde förstås mitt i... Texten kan innehålla spår av språkförbistrings öl, veritabelt mjöl, blomstrande estrad eller blott mörk choklad...


That very Henry song





I wish I had a paddle
I wish I had a saddle
I wish that I was happy
I wish that I was pappy

I wish I had a golden gun
I wish I had a story son
I wish It not was sorrow
I wish it not was tomorrow

I wish I was not creasy
I wish I was not lazy
I wish I was a member
I wish it was september

I wish I was a toyboy
I wish it was a boytoy
I wish I had the only girl
I wish she wear the golden pearl




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-07 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP