Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett täcke

Vi delade en säng
där vi delade täcke,
och utdelade kyssar.

Och hon var vacker,
kanske den vackraste
och allt jag trodde jag ville ha.

Men jag förmådde mig ej att älska,
för jag skulle aldrig älska henne
då det enda vi delade var ett täcke.




Fri vers av Dorian
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-07 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorian
Dorian