Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle jag



tråden blottar en linje
ett streck som far i dig
längre in
en tyst rosa ton
en flod
av färg
på kinderna brusar
när du böjer dig

och om jag fick
skulle jag
inte tveka
snudda vid dig





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-14 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP