Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Without him...

 

close my eyes 

learn to be still

be quiet 

let the mind and soul mingle

with the emptiness 

release the will of possession

be untouchable

feel free from pains

tears dry on their own




Fri vers av Rise Little One
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-08 07:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör i denna
2019-04-10

  Lars Hedlin
Känsla som berör i denna
2019-04-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Längtans tomma händer, i finstämd poesi.
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One