Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facit

 

 

Det kan vara så att allt redan 

är sagt i reprisernas tid

Det kan vara så att tysta ord

rinner lättare på plats 

Det kan vara så läkningens tid

snart är överallt 

Men ännu träder sanningar likt

salt genom livets salar

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-08 05:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint du skriver. flyt i språket och mjuka formuleringar
2019-06-05

  Johan Strömstedt
Det sanna får möta tankens svårmod.
En fin text!
2019-04-11

  mare VIP
Så bra
sparas
2019-04-11

  Silverstripe
En så grymt bra dikt!
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP