Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allmän misstro.


Vem skall man då lita på?

Lögnen är inte acceptabel. För vem skall man då lita på?
Jag kan berätta och tala om, att även dem som är "sanna", kan svika en.




Bunden vers av Mim
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-08 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim