Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meddelande till..


De är igång igen.



Kan ni avleda överljudsignalen
som kommer från terrorsekten?

Jag är hemma,

-Ok, vi har fått klartecken!

___

Känner ni att ni blir "tokiga" på något i "luften"?

Ska vi kontakta Säpo i Göteborg eller Stockholm?

/Catherine.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-08 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP