Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla utbytbara

 

 

vad spelar det för roll

att du är hyllad och ärad

buren i segerstol

 

när du dagen efter

är avsatt och avpolleterad

av ointresse betraktad

 

du jagar spöken

i din jakt på äran

ditt Fata Morgana

 

allt är bara en såpbubbla

färdig att brista

vacker men skör

 

snart byts du mot annan

någon fräschare än du

och dina dammiga dikter

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-08 08:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra avslut på texten, precis kan det bli både i livet och här på sidan!
2019-04-08

  Cikoria Blå VIP
Lite trösterikt, trots allt.
Bra skrivet!
2019-04-08

  Bodingen VIP
Damma på och damma vidare
2019-04-08

  Kungskobran VIP
Hej och hå
det är bara att damma på
att bara samla damm
det är skam

2019-04-08

  Fulbergarn
En dammig dikt
Skymmer ingen sikt
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP