Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramsa

 

 

Vi räknade knapparna på våra tröjor:

Siden

Sammet

Trasa

Lump

Tills det stannade på nåt av alternativen.

Varje gång hoppades man det skulle bli siden eller sammet.

 Att det gick att räkna ut beroende på knapparnas antal tänkte man inte på.

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-08 09:27



Bookmark and Share


  M.Eta
Nostalgiminne från barndomslek, tack!
2019-04-08

  Bodingen VIP
Knäppa knappar
2019-04-08

  Fulbergarn
Då försvinner magin :)
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP