Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå bi stå i...

Fallet som alla vill uppnå
en del gör allt för att just det få
jobbar på i ett
det bästa nå´n har sett
sen kommer kanske bifallet då...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-08 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt