Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta av guld

Blommor på en äng
I en bädd av rosor
Känner doften av frihet
Luften från dina andetag
Någon viskade ditt namn
Staty av en vacker gudinna
Målad i livets alla nyanser
Amorspilar föll som regn
Nyckeln till ett hjärta av sten
Bakom varje mörk fasad
Där ett hjärta av renaste guld




Fri vers av Lidde
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-08 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde