Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREDBENT

Jag går med ett ben
på var sida diket
väntar att diket sk ta slut
men så långt som jag ser
så finns diket kvar
 och jagkan  inte välja
vilken sida jag ska ta

Den ena är för stark
den andra för vag
så bredbent genom livet
får jag gå

Det tror jag

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-08 11:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja bredbent får man gå då.. berör
2019-04-11

  Lars Hedlin
Känslan stark!
2019-04-10

  ULJO
Berörs av din text.
2019-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Besvärligt att ta sig fram så, hoppas att du framöver kan gå med benen ihop!
2019-04-08

  Feliaxel VIP
Ingen bra situation att behöva välja
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP