Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda riktiga misslyckandet

att skapa är ofta att eftersträva perfektion
och så blir slutprodukten
inte riktigt det man hade tänkt sig

John Ajvide Lindqvist uttrycker det bra
i sin bok Misslyckas igen. Misslyckas bättre.
titeln säger väldigt mycket om vad det är fråga om,
hur man måste förhålla sig till skapandet

han betonar också att man ska slutföra sina projekt –
en halvbra slutprodukt är väldigt mycket bättre än ingen alls
och så länge man inte ger upp utvecklas man
och det enda riktiga misslyckandet är att ge upp




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-08 11:43



Bookmark and Share


  AKT VIP
Nej, man ska aldrig tappa sugen för världen är full av tappade sugar (Nils Poppe).
2019-04-08

  Språk, hjärna!
Yes!
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP