Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild målad av henne det gäller. Tavlan heter Orgasm.


orgasm

 

jag kommer

var det sista jag hörde

 

sedan försvann du




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-08 14:58



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
En av de saker som gör det gott att leva :) Bra där :)
2019-04-10

    ej medlem längre
Hehe, bra denna :)
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö