Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livet efter detta

Vi upplever en värld utan ansikte
Men som är fyllda med våra egna skrik
Och som följer oss
I ett vimmel av morgon
Till stormfåglarnas vinande ljud
Allt detta reglerar våra intryck
Snart höljer vinden oss i något
Som kastar oss av och an
Men där vi alla blir delaktiga i
Vad berättande bokstäver förtäljer oss
Vi badar i våra livsvätskor
Och torkar i skyarna
Tills vi åter inser att vår verklighet är text
Och att vi alltid kommer att få leva med det




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lennart Andersson
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-08 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson