Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet och tradition


Spolar i toaletten blå ljus blå ljus hooooo hoooooo! Vad är det som hänger och dinglar i taket? Säg mig ditt oförsvarbara namn. Vänster 9 höger 7 slamsug direktkval ypperliga samvete på rymdenhetens smaskiga trofe. Häng och alom kvixa bakut. ioioioioioioioioooooooo! Ve dig du danska reseborg. Skuggfä och åkerifeberns frivola dansbanor. Då det bränner i hugsvalad tand. Förorternas slemmiga salamandrar och nu åker vi hem.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-08 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP