Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftning

Varför är det plötsligt tyst?
Är det våren som gör underverk?
Är det ljuset som dödar?
Vad är det som smeker?
Håller någon i ett paraply?
Är det pillren?
Har jag bytt våning?
Slipper jag hamna där igen?
Eller håller jag bara andan?




Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-08 16:28



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jättebra!
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP