Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förstummat liv

 

Hon sauterar sina lungors rop

Drar upp gylfen för skriket

Som hon aldrig vågat låta sväva fritt

 

Tonårstrotset stannade vid extra smink

En enda dag av skolkande

Och en stulen flaska rött

 

Klippan lockar och pockar på uppmärksamhet

Hon vill falla fritt som en regndroppe

Så att hon glöms bort i en sekunds glamour

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-08 17:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tja att visa upp sig
Inför andra är ett
sätt att finnas
Till på gott
och ont?
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP