Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAVMÄRKT

 

Jag tippade 

över kanten

 

drunknade

i självömkan

 

höll inte näsan

över vattnet

 

orken blåste bort

i stormen

 

kraven märkte mig

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-04-08 18:09



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Starkt förmedlat med de oåterkalleliga slutorden som etsar sig fast i sin raka sorg
2019-04-10

  Lars Hedlin
Känslan känns och känns igen!
2019-04-10

  M.Eta
Krav kan få en att både drunkna och kvävas! Bra text!
2019-04-09

  Birk Andersson
Tråkigt men kul med titeln ??
2019-04-09

  ULJO
Tänkvärt skrivet
2019-04-09

    Sefarge VIP
Tankeväckande skrivet!
Det finns olika krav
Här i livet gäller att
Bemöta dem efter
Bästa förstånd!

2019-04-08

  Poeten Salvador VIP
Ser en bil som kör över kajkanten
2019-04-08

  Niliboy
Ja, ibland är det upp å ibland är det ner, men jag halkade härom dan, men landade på fötterna. Det är en nåd att stilla bedja om!
2019-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Väl vald titel, en bra och tankeväckande text, suverän avslutning!
2019-04-08

  Fulbergarn
Suveränt, så snyggt titeln kopplar slutraden!
2019-04-08

  Judas Ekholm VIP
Sista raden är så jävla snygg.
2019-04-08

  Feliaxel VIP
Kan vara svårt ibland,hålla näsan över ytan
Berörande läsning
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP