Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

det knastrar
svarta blommor
runt silver sjöar

livet
vandrar runt

bland
bras gnistor och
mumlande trollsång

bland
Sovande blåklockor och
midnattsvind

bland
nattuglor och
kylig nattdis













Fri vers av Nerdissta
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-08 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta