Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grubbel



utanför stadskärnan står lyktstolpar på rad
fiskmåsarnas viloplats
de ser ned på de glänsande puppskalen
som i oändlig ström passerar förbi
gulögt stirrande, deras vita halsar följer rytmen
skalbaggarnas brummande och flykten
över den svarta asfaltens hud
förbryllade över deras jakt
var är sanden och havet

deras bostad och viloplats?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-04-08 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP